IN-VORM heeft een gevarieerd aanbod cardiotoestellen: een fiets, een ligfiets, een loopband, een schaatstoestel, zero runner, crosstrainer en een roeiapparaat. Alles is in huis om jouw conditie te verbeteren!

Voor iedereen (die dat wil) is er eveneens voedingsadvies en begeleiding.

  1. Loopband/incline trainer:

Maak kennis met de onovertroffen INCLINE TRAINER met 30% stijging en 3% daling wordt er variatie en realisme aan uw route toegevoegd.

Ontdek de wereld: loop in Zuid-Afrika, wandel in Canada of ga voor een rondje in de eigen omgeving. Deze loopband past zich automatisch aan de glooiing van de gekozen route aan en geeft wandelaars een 3 keer zo effectieve workout.

De echte beweging zorgt voor echte beleving!

De troeven van de Incline Trainer:

  • Door combinatie van een lagere snelheid met hogere helling, 3 x zo veel vetverbranding.
  • De hogere helling zorgt voor maximale activering van de

   bilspieren en hamstrings

  • Op het scherm ziet u wat Google Streetview ziet, extra entertainment en verhoogde motivatie.
  1. LateralX:

Van stepbeweging tot schaatsbeweging, met de OCTANE LATERAL-X kan het allemaal.

Met de LateralX maak je bewegen omhoog, omlaag, naar voren, naar achteren én zijwaarts op een veilige manier. Gebruik van de LateralX zorgt voor 30% meer abductor/adductor activiteit in de heup en zorgt met de variatie in beweegmogelijkheden dat de spieren steeds opnieuw verwarring zullen ervaren. En juist die verwarring en variatie zorgen voor beter resultaat (en 27% hogere calorieverbranding).

Onderzoek bij mensen met heupproblematiek laat zien dat zij zeer gebaat zijn bij het gebruik van de Octane LateralX en dat zij een duidelijke versnelling in herstel merken zonder onnodige belasting van de zwakke plek.

  1. Zero Runner:

Hardlopen zonder belasting, perfect voor herstel na blessure of voor mensen met overgewicht, de Zero Runner.

Hardlopen kan iedereen, toch? Veel redenen om het nog maar even uit te stellen, want hardlopen kent liefhebbers en haters. Velen proberen het, maar door zware belasting op o.a. knie en enkelgewrichten is het soms te blessure gevoelig.

Overgewicht, fysieke klachten of andere vormen van blessures zorgen ervoor dat hardlopen niet bij iedereen favoriet is. Met onze nieuwste aanwinst is hardlopen voor iedereen een must!

Hardlopen niks voor jou? Op de Zero Runner kunt u zonder enige vorm van fysieke belasting weer starten met hardlopen: lichaamsgewenning, conditie opbouw, activering van de hamstrings. Overbelasting is hierdoor niet mogelijk, maar een veilige en effectieve training binnen jouw persoonlijke mogelijkheden wél. Hierdoor is de Zero Runner zowel voor mensen met overgewicht, fysieke klachten en atleten uitermate geschikt!